Amper Market partnerem soutěže Rodinná firma roku 2019

Ve středu 30. října 2019 vyvrcholila hlavní tuzemská soutěž o nejlepší rodinné firmy „Equa bank Rodinná firma roku“, kterou organizuje Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR. Partnerem letošního ročníku byla i společnost Amper Market.

Viliam Grácz, ředitel Amper Market k partnerství uvedl: „Problematikou českých rodinných firem se zabývám již více než 15 let, a to ne jako teoretik, ale jako jejich partner – část tohoto období i společník a celou dobu jako dodavatel. Pokud rodina je základ státu, rodinná firma je základem jeho ekonomiky, a obojí společně je základem širšího kulturně – historického kontextu tvořícího celou naši společnost. Takto to funguje na celém světě, ve své podstatě napříč celými dějinami lidstva a přijde mi to tak přirozené, že k tomu asi už nemám co dodat. Snad jenom to, že i naše společnost je dnes součásti skupiny vlastněné a řízené příslušníky jedné rodiny.“

Vyhlašování výherců probíhalo na galavečeru Dne podnikatelů ČR v pražském hotelu Ambassador a vítězi ve svých kategoriích se stali:

Střední firma: ALIKA – česká potravinářská firma zabývající se výrobou pražených ořechů

Malá firma: AKORD KVINT – výrobce výjimečných studentských, koncertních a mistrovských houslí, viol a violoncell

Cena veřejnosti: TOPVET – výrobce přírodní kosmetiky a doplňků stravy

Jsme hrdí, že jsme mohli být partnerem a vítězům gratulujeme.

 

Celá tisková zpráva s fotografiemi zde.

O Amper Marketu
  • Společnost Amper Market, a.s. dodává svým zákazníkům "energii přímo ze zdroje", vyrobenou z významné části nezávislými decentralizovanými výrobci.
Kontakty
  • Amper Market, a.s.
  • IČ: 24128376
  • Adresa: Školská 689/20, Nové Město, 110 00 Praha 1

Amper Market © 2021. 

Amper Market © 2019.